Pakkanen se on vaan jaksanut paukkua ja sen takia myös meidän tämän viikon agitreenit peruttiin. Aamut ja illat ovat olleet hyvin kylmiä, mutta onneksi aurinko on aina päivällä lämmittänyt sen verran, että kunnon lenkki Manun kanssa on onnistunut. Mut kyllä mä jo haluaisin tehdä jotain muutakin kuin lenkkeillä... katotaan, jos loppuviikosta voisin jo käydä hallilla treenaamassa itsekseni.

Ei me ihan pelkästään olla hihnalenkkejä tehty, vaan Manu pääsi minun ja Mikan kanssa pitkästä aikaa Multamäen luontopolulle lenkkeilemään. Luka oli sen aikaa mummolassa hoidossa, joten minä ja Mika päästiin molemmat lenkille Manun kanssa. Luontopolkua tosin ei oltu tallattu, mutta kuljimme moottorikelkan tekemää uraa ja saimme tehtyä jonkilaisen lenkin Multamäessä. Manu nautti meidän yhteislenkistä hurjasti ja välillä se pistelikin menemään ihan hurjaa kyytiä ja välillä se sitten keskittyi riekkumaan Mikan hienoisella avustuksella.

Tässä joitakin kuvia meidän metsäretkeltä.

Niin paljon Manu näistä meidän yhteisistä retkistä tykkää, että niitä pitäisi taas vähän useammin tehdä. Toivotaan, että kevään ja kesän tullen pääsemme taas useammin metsään lenkkeilemään koko porukalla.