Kolmas kerta toden sanoi - saimme Manun kanssa hienosti match show -menestystä Manun ollessa BIS2! Työnantaja yllätykseksi antoi keskiviikkona iltapäivän vapaaksi, joten päätin sitten mennä illalla match show:hun, kun kerran päivällä ehdin tehdä jo muuta. Mentiin sinne harjoittelemaan viimeistä kertaa sunnuntain oikeata näyttelyä varten. Manu jaksoi melko hyvin seisoa paikallaan ja liikkuminen sujui oikein hyvin.Tosin ensimmäisellä kierroksella minä hieman töppäsin juoksuttamalla Manua väärin ja siitä mulle tuomari huomauttikin...huomaa, että ollaan noviiseja molemmat:) BIS-kehään mennessä olimme Manun kanssa jo molemmat ihan poikki ja olinkin sitä mieltä, että saa mennä miten menee, mutta Manu jaksoi olla nätisti aina silloin, kun tuomari silmäili meitä...kun tuomari katseli ja juoksutti muita koiria, annoin Manun leikkiä sen löytämällä narunpätkällä ja hyppiä minua vasten, jotta se sitten olisi jaksanut keskittyä taas seisomiseen, kun tuomari katseli meitä - hyvin se menikin! Lopuksi järjestäjä halusi ottaa kaikista kuvan pokaalin vieressä, mikä olikin ongelma meidän kohdalla. En meinannut saada Manua aisoihin enää ollenkaan, se olisi vain halunnut leikkiä saamallaan ruusukkeella ja sitten sen jälkeen se olisikin jo halunnut leikkiä muiden koirien kanssa - ne varmaan katui, että sijoittivat meidät niin hyvin. En edes halua nähdä koko kuvaa meistä, sellaista showta se kuvaan asettuminen oli:)

Tässä kuitenkin kuva Manusta pokaalin vieressä palkintoluuta syömässä...en aio seisottaa sitä ennen sunnuntaita ollenkaan, jotten kyllästytä sitä totaalisesti koko touhuun.
1619050.jpg

Tässä myös kuvia meidän luolakoirasta...tietokonepöydän alla on edelleen kiva nukkua.
1619044.jpg

1619047.jpg

Ja tässä pari kuvaa Manusta istuma-asennossa, jota se käyttää usein - ei istuta jalkojen päällä vaan suoraan takamuksella:)

1619041.jpg

1619042.jpg