Oltiin tänään koirapuistossa käymässä ja siellä Manu löysi kaverikseen tytön, joka jaksoi juosta Manun kanssa ja heitellä tennispalloa sille...Manu oli niin innoissaan tästä tytöstä ja sen pallosta, ettei se taas kertaalleen nähnyt mitään muuta kuin tämän tytön ja sen pallon. Muut koirat sai leikkiä ihan rauhassa keskenään ja mekin oltais voitu poistua puistosta ilman, että Manu olisi huomannut mitään. Kotona se ei hullaannu palloista noin paljon, mutta koirapuistossa se menee johonkin transsitilaan eikä se enää kiinnostu mistään muusta. No, me annettiin sen kuitenkin touhuta sen tytön kanssa ja purkaa vähän energiaansa, kun kuitenkin se leikki nätisti eikä toisten koirien kanssa tullut riitaa pallosta.

Ne sit leikki siellä hetken aikaan kunnes Manu sitten pongasi pienen "luolan" (paremminkin kuoppa puun juurella), johon se päätti sukeltaa pallon kanssa piiloon. Muutkin koirat sit kiinnostui siitä, et mitä Manu siellä piilossaan oikein tekee ja menivät katsomaan kuopan reunalle. Manu alkoi heti puolustamaan äristen palloaan, joten sinne oli sitten mentävä katsomaan, et mitä siellä tapahtuu. Tässä pari kuvaa Manusta omassa pikku luolassaan. Tämän jälkeen katsoimme parhaimmaksi ottaa pallon pois ja kohta jo lähdimmekin, koska Manu vain etsi palloaan sen jälkeen, joten leikkimisestä ei olisi enää tullut mitään.

1577634.jpg

1577636.jpg

Manu harjoitteli luolaan ryömimistä ennen koirapuistoon lähtöä kotona ryömimällä tietokonepöydän hyllyn alle. Muuten ajatus olisikin ollut hyväksyttävä, mutta sillä tahtoi jäädä tietokoneen johtoja jalkoihin kiinni, joten sitä sai olla koko ajan pelastamassa. Tässä muutama kuvaa luolakoiran kuivaharjoittelusta sisätiloissa.

1577649.jpg

1577661.jpg

1577666.jpg

Tämän ryömimisseikkailun päätteeksi Manulta meni hermot ja se rupesi komentamaan mua haukkumalla. Se aina silloin tällöin räksyttää metrin päässä ja räksyttämällä ja tuijottamalla yrittää haastaa mua. Tällöin Manulle ei kelpaa lelut eikä mikään muukaan toiminta, vaan se vain haluaa haastaa "riittaa". Välillä sen saa huijattua tästä mielentilasta pois alkamalla teettää sillä temppuja, mutta usein se täytyy ottaa rauhoittumaan syliin. Se kyllä rauhoittuu ihan heti, kun sen saa otettua syliin, joten ei se ainakaan vielä ihan tosissaan yritä uhitella, kunhan vain hakee huomioita. Tässä sitten kuvia Manusta rauhoittumassa.

1577709.jpg

1577677.jpg