Keskiviikkona käytiin taas liitämässä ja lauantain tehotreeni oli tehnyt hyvää ja meillä sujui liitäminen vaihteeksi tosi hyvin. Jihuu!!!! Keinua Manu vähän aristi edellisviikon loikan jälkeen, joten sitä hieman sille hidastettiin, jotta se saisi taas paremman tuntuman siihen. Pitkästä aikaa tosiaan radan suorittaminen onnistui ilman suurempia ongelmia ja todella sain Manua ohjattua niin kuin halusin. Alkuun Manu kävi taas vähän kuumana, mutta kun ylimääräinen paine saatiin päästeltyä harjoitusradalla, ei meillä ollut keskittymisenkään kanssa ongelmia ja Manu malttoi suorittaa rataa hermoilematta. Meillä siis todellakin on toivoa! Tällä kertaa rengas meni aina puhtaasti ja pystyin jopa luottamaan Manun renkaan suorittamiseen niin, että pystyin ottamaan siihen etäisyyttä, jotta ehdin vaikeassa kulmassa oleville kepeille ohjaamaan. Koska meillä on ollut A:n kontaktin kanssa ongelmia, laitoin tällä kertaa alastulokontaktille namun alustalle ja se tepsi - sitä käytetään siis toistekin. Takaakiertoa harjoittelin myös ja se meni nyt vähän paremmin kuin aiemmin, mutta edelleen mun pitää tehdä sen eteen töitä. Mut kehitytty ollaan ja tästä on taas hyvä jatkaa!

Tänään käytiin sitten taas Annin, Sisun ja Sennan kanssa metsälenkillä. Manu oli taas ihan onnessaan, kun se pääsi lenkkeilemään kamujensa kanssa. Lenkillä poitsut ei edes kauheasti liiku yhdessä, mutta aina välillä ne käy toisiaan tökkimässä (tai pääasiassa Manu) ja sitten lopussa Manu ja Sisu usein juoksevat hurjasti pienellä pellolla. Lenkki oli mukava, mutta valitettavasti ikävät hirvikärpäset ovat tulleet ja yhdessä kohtaa ne oikein hyökkäsi mun päälle...kotonakin vielä päästä löytyi yksi ällötys, vaikka harjasin hiukset, kun tulin kotiin.

Annin innoittamana ja URHOTV:n jääkiekon kyllästyttämänä kävin kokeilemassa juoksemista. Munhan piti kesällä juosta, mutta pari viikkoa jaksoin ja sitten se jäi. Juoksulenkki sujui yllätyksekseni tosi kevyesti ja kokeilin jopa vähän intervallijuoksua. Toivottavasti pystyisin nyt ottamaan itseäni niskasta kiinni ja tekemään juoksemisesta taas tavan itselleni. Monta vuotta on tässä mennytkin, etten ole käynyt lenkillä kuin aina silloin tällöin.

Nyt viikonlopuksi ei ole mitään sen suurempia suunnitelmia Manun osalta, joten viikonloppu menee Manun osalta lenkkeilen ja lepäillen.