Päivitetäänpä kuulumisia pitkästä aikaa. Ollaan Manun kanssa touhuttu taas melko paljon viime aikoina...Manu on opetellut uimaan, pelannut jalkapalloa, harjoitellut tokoliikkeitä ja kokeillut agilityputkea ja se on myös päättänyt valloittaa meidän sängyn, vaikka alussa teimmekin vakaan päätöksen, että koiralla ei ole mitään asiaa sänkyyn.

Manu on nyt tosiaan käynyt pari kertaa uimassa ja se on innostunut touhusta kovasti. Aiemmin Manu tykkäsi kahlata vedessä ja hakea kahlausetäisyydelle heitettyjä keppejä vedestä, mutta nyt se on pari kertaa käynyt myös uimassa. Manu vain innostuu uimisesta yhtälailla kuin muistakin kivoista touhuista niin, että se touhu menee aina hieman yli... tänään kun aamusta kävimme uimassa, Manu ui ensin nätisti eikä rikkonut etutassuillaan vedenpintaa, mutta vähän ajan päästä, kun se oli ensin rannan tuntumassa roiskinut etutassuilla vettä ja yrittänyt saada haukattua roiskeita suuhunsa, se teki saman uiden...eli Manu roiski etutassuillaan vettä uidessaan ja samalla haukkoi vettä suuhunsa sen minkä kerkesi... lopetin tämän touhun aika pian, jotta välttyisimme hukkumiselta...täytyy pikkuhiljaa harjoitella tätä uimista, niin että homma pysyisi Manulla hallussa:)

Jalkapalloa me ollaan käyty pariin otteeseen pelaamassa hiekkakentällä ja yllättäen Manu aina innostuu tästä touhusta niin paljon, ettei se muuta silloin näekään kuin jalkapallon... Peli menee niin, että me aina heitetään tai potkaistaan pallo johonkin suuntaan ja Manu sitten ryntää perään ja yrittää kuonollaan kuljettaa palloa. Viime kerralla se jopa aika hyvin sai ohjattua palloa aina mua kohden, jotta sain sitten pallon siltä pois ja heitettyä sen uudelleen...tosin en ole ihan varma, yrittikö Manu oikeasti ohjata palloa takaisin mulle vai tapahtuiko se aina vahingossa...tässä muutama kuva jalkapalloilija Manusta...

1665824.jpg

1665826.jpg

1665827.jpg

1665830.jpg


Lisäksi olemme harjoitelleet tokohyppyä sekä agilityyn liittyen putkeen menoa...ostimme Ikeasta Manulle lapsille tarkoitetun tunnelin, joka palvelee meillä nyt sitten agilityputkena. Manu hoksasi jutun nopeasti ja tykkää juosta putken läpi, jos sen sinne ohjaa...oma-aloitteisesti Manu ei oikeastaan putkeen juokse, jos se meillä lattialla on, mutta kehoituksesta kylläkin...tosin tietäen, että sen jälkeen multa tippuu aivan varmasti namu sille:) Yllättäen odotan melkoisesti, että pääsisimme harrastamaan agilityä...täytyy vain toivoa, että ensi syksynä täällä alkaa kurssi ja että meidät vielä hyväksyttäisiin mukaan! Mutta tässä kuva Manusta putkessa.

1665817.jpg

Ja tässä on joku yrittänyt valloittaa putken, mitä Manu ei voi hyväksyä sitten millään:)

1665821.jpg

Lisäksi Manu on päättänyt valloittaa meidän sängyn. Tässä muutama kuva, kun yllätin sen iltaunilta sängystä... ja sitten se päätti heti aamulla vallata vapautuneen sängyn itselleen:)

1665834.jpg

1665836.jpg

1665838.jpg
1665841.jpg