Perjantaina Manu kävi trimmattavana. Ohessa on kuvia ennen ja jälkeen...kaikki naaman hapsut hävisi ja Manu näyttää nyt ihan eri koiralta. Nyt tähän uuteen ulkonäköön on jo totuttu, mutta alkuun Manu näytti tosiaan ihan toiselta koiralta.

Trimmauskeikka meni loppujen lopuksi ihan hyvin. Alussa oli hieman sählinkiä, kun Manu hieman taisteli vastaan ja sitten alkoi kiljumaan tuskasta ja kohta jo vertakin alkoi tulemaan nenästä ja suusta. Hetkenhän tämä näytelmä vain kesti ja syyksi osoittautui irtoamassa ollut ja lopulta irronnut takahammas...mutta minut oli jo saatu niin sekaisin kauhusta ja nähtävästi hengittäminen oli jäänyt vähemmälle, kun mun täytyi näytelmän loputtua siirtyä ulko-oven tuntumaan haukkaamaan happea, ettei taju olisi lähtenyt..Sen jälkeen sekä Manu että minä selvisimme trimmauskeikasta ongelmitta ja trimmaajakin lupasi, että saamme tulla hänen hoiviinsa vielä toistekin. Onneksi Manulle ei jäänyt mitään traumoja kivusta trimmauspöydällä - kun kipu loppui, unohtui se heti ja trimmaus sujui ihan kiitettävästi loppuun.

Tässä kuva ennen trimmausta...

1376060.jpg

1376061.jpg

...ja sitten jälkeen...

1376063.jpg

Silmät loistavat kuvissa sinisinä...yritin niitä kuvankäsittelyohjelmalla korjata tummiksi, mutta en saanut värjättyä niitä mustiksi...kaikilla muilla mahdollisilla väreillä kylläkin. Täytynee vielä harjoitella kuvankäsittelyohjelman käyttöä.

Tänään oltiin pienen match show -tauon jälkeen taas russellilenkillä. Siellä ei ollut Manun lisäksi kuin kaksi muuta koiraa, mutta ne olikin kivoja koiria (ja niillä tietty kivat omistajat), joten lenkki sujui oikein mukavissa merkeissä. Kaikki koirat olivat käyneet edellisviikonloppuna samaisessa match show:ssa ja nyt muut olivat sitten ilmoittautuneet Jyväskylän huhtikuiseen koiranäyttelyyn. He jopa saivat minut ylipuhuttua ilmoittautumaan, mutta Manu taitaa olla vielä liian nuori Jyväskylän näyttelyyn. Pentuluokkaan osallistuvan koiranhan täytynee olla yli seitsemän kuukautta vanha ja Manu saavuttaa tämän maagisen iän vasta toukokuussa, joten me jäämme vielä odottelemaan. Voi olla, että täytyy kuitenkin itse käydä katsomassa Manun koirakamujen menestymistä, vaikkei Manu vielä pääsekään mukaan.