Parsonrussellinterriereiden erikoisnäyttelyssä meni koko sunnuntaipäivä, mutta mukavaa oli. Kiva oli törmätä tuttuihin!

Manulla meni eka kehä todella hyvin, poitsu jaksoi käyttäytyä kehässä ja pöydällä tosi mallikelpoisesti. Tulokseksi tuli erinomainen laatuarvostelu ja oman luokan (avoin) neljäs sija. Paras uros -kehä oli vasta narttujen jälkeen, jolloin Manu oli jo niin väsynyt, ettei se halunnut edes seistä ja jos sain sen seisomaan, niin pylly oli kohti tuomaria. Eli ei hyvin mennyt enää silloin, mutta ymmärrettäväähän se oli, kun takana oli pitkä päivä. Kun ei jaksa, niin ei jaksa. Harmitti sit vähän, kun sitä yritin komentamalla saada seisomaan. Meillä oli paras uros -kehän jälkeen vielä kasvattajakehä ja olin jo melkein epätoivoinen, että miten saisin Manun vielä seisomaan paikallaan. Mun laukussa oli yksi karjalanpiirakka, jonka sitten laitoin pussiin ja taskuun. Hetkellisesti se auttoi ja Manu malttoi juuri kriittisen hetken seisoa asennossa. Kun tuli hetki kuvata ryhmä, niin Manu kieltäytyi täysin yhteistyöstä, joten se siitä kuvasta sitten. Neljäs sija avoimessa luokassa on kuitenkin tosi hieno suoritus, kun luokassa oli kuitenkin 24 koiraa. Ja ennen kaikkea olen tyytyväinen Manun hienoon käytökseen pöydällä!

Manun ja Ullan pennut menestyivät kuulemani mukaan todella hienosti - sekä ROP- että VSP-pentu oli Manu pentu - hienoa!!!! Itse olin niin oman kehäni pauloissa, etten tajunnut mennä katsomaan pentujen suorituksia, mikä vähän harmitti. Mut oli kuitenkin hieno nähdä näitä Manun pentuja livenä...tosin Manu ei sukulaisuutta tajunnut, vaan meidän poitsu oli hyvin kiinnostunut Ginin takamuksesta, kun Ginin juoksut oli juuri loppuneet.

Näyttelyarvostelun laitan taas näyttelyarvostelut-sivulle. Tuomari tykkäsi miehisemmistä poitsuista kuin tämä meidän söpöläinen ja tuomari toivoikin, että Manu olisi maskuliinisempi ja joku toinen kehänlaidalla vihjaili, että Manu voisi olla hieman hoikempi...tämän jälkimmäisen kommentin olen kuullut ennenkin ja Manu laihaksi -projekti taitaa siis edelleen olla kesken! Manu maskuliinisemmaksi -projektia en taida käynnistää, koska tykkään tuosta söpöliinistä juuri tuollaisena!

Lisätään tähän kirjoitukseen vielä Manun poseerauskuva erkkarista. Kuvan on ottanut Lars-Erik Jansson. Ja syy, miksi katse on nauliutunut eteenpäin ja häntä heiluu, on tietenkin Manun oma tytär Gini, joka on Manun edessä nostattamassa Manun poseeraushaluja! Kiitos hienosta kuvasta kuvaajalle sekä avustajille!