Tänään käytiin taas liitämässä mölliryhmässä ja meno oli taas vaihteeksi astetta huonompaa kuin viime kerralla...Mulla oli aika rankka työpäivä ja juttelin Manulle kotiin tullessani, että nyt voitais sit mennä agilityä oikein hienosti, et mulle tulis taas hyvä mieli, mut ei tainnut koira olla sit samaa mieltäPäättämätön eikä voi sanoa, että mä oisin tällä kertaa agilityä naama hirmuisessa virneessä vetänyt - toivotaan et ensi viikolla meillä molemmilla on parempi mieli, kun lähdetään liitämään ja tietty, et tuota vettäkin tulisi taivaalta vähän vähemmänSilmänisku.

Rata oli nyt suoraviivaisempi ja siinä oli pari sellaista kohtaa, etten oikein tiennyt, mikä ohjaus olisi meille ollut paras. Nämä kohdat ei sitten koskaan menneet oikein, joten ei tainnut löytyä sitä oikeaa ohjaustapaa...Manu kävi kuumana ja räksyttelyä kuului jatkuvalla syötöllä. Lähdössä Manu meinasi karata ja sain todella korottaa ääntäni, että se siellä pysyi. Kepeille mentiin sellaisella raivolla, että pyörittiin vähän aikaa, että sain sen oikeaan rakoon, jonka jälkeen kepit suoritettiin loppuun hyvin. Plussaa tässä kerrassa oli, että rengas meni oikein, pituus meni oikein ja pöydälle mentiin sujuvasti ja pysähdyttiin napakasti. Samoin A-esteen Manu meni hyvin ja otti kontaktit tarkasti. Ei tämä kerta siis mikään katastrofi ollut, mut radan puhdas suorittaminen oli kyllä hyvin kaukana. Kokeilin myös keinua ja se meni taas vähän paremmin. Edelleen hiljensin keinun laskeutumista, joten ei meillä keinu vielä suju niin, että voisin sen ottaa osana rataa. Oon ajatellut, että osallistuttais ekoihin möllikisoihin tämän kuun lopussa...näinköhän uskallan...

Eilen käytiin Manun kanssa läheisellä luontopolulla kävelemässä ja sain taas huomata, kuinka kömpelö sitä ihminen voi olla. Sain kävellessä työnnettyä jalkani puun juuren alle ja lensin iloisesti kaikkien niiden maan pinnalle olleiden juurien päälle. Nyt on sitten polvessa peukalon kokoinen asfaltti-ihottuma ja ympärillä sitten muuten vain mustaa...ja vaikka noita ruhjeita ei näe, niin kivulla se polvi muistuttaa mua omasta kömpelyydestäni - tää viikko ei ole tainnut alkaa kauhean hyvin mulla... ja vielä pitäisi perjantaina mennä tokoilemaan - toivottavasti silloin on mukava pilvipouta ja Manulla olisi taas yhteistyövaihde päälläNauru!