Manu täytti siis eilen vuoden ja sitä juhlittiinkin sitten koko viikonloppu:) Kävimme Mikan kanssa lauantaina ostamassa sille synttärilahjan ja emme malttaneet olla antamatta sitä jo lauantaina, joten juhlat alkoi sitten lahjojen jaolla jo päivää ennen. Ostimme Manulle amerikkalaisen jalkapallon sekä uuden nallen. Kävimme myös mun veljen luona kylässä sekä lenkkeilemässä ja leikkimässä veljen lapsien kanssa maaseudun rauhassa ja uusi pallo oli tietty mukana reissussa. Tässä muutama kuva lauantailta.

Ensin kuva, joka on otettu hieman jo aiemmin, tässä Manu on vaan mun mielestä niin suloisen näköinen, et se piti laittaa blogiinkin:)
1965508.jpg

Ja sit synttärikuvia...ensin kokeiltiin palloa...

1965509.jpg

...ja sitten retuutettiin nallea...

1965512.jpg

...ja sitten vielä juoksenneltiin metsässä...

1965515.jpg

Synttärit sitten jatkui sunnuntaina, jolloin Manun piti päästä harjoittelemaan flyballia jälleen kerran. Valitettavasti tunti peruuntui, joten päätimme sitten lähteä Mikan kanssa metsään lenkkeilemään. Olen muutaman kerran käynyt kaverini kanssa Halssilan metsässä ja päätin sitten että mennään sinne. Mun suuntavaisto on hirmuisen huono, joten niinpä en koskaan ollut varma, että ollaanko oikealla polulla vai eikö. Välillä tuntui tutulta ja välillä taas ei. No lopputulos oli kuitenkin se, ettei me sitä samaa reittiä kuljettu, vaan päädyimme ihan eri asutusalueelle kuin missä auto oli. No onneks sentään tunnettiin tämäkin paikka, kun molemmat ollaan siellä päin jossain vaiheessa asusteltu (tosin pakko myöntää, että mä en tajunnut tulleeni sinne ennen kun Mika sanoi, että sä olet asunut täällä. Sit vasta rupes paikat näyttään tutummilta). Reissuun tuli sitten melkein tunti lisää, kun emme halunneet lähteä enää poluille harhailemaan, vaan päätimme kulkea merkittyä pururataa pitkin takaisin autolle. Manu taisi vain tykätä meidän sompailusta, sillehän se tarkoitti pitempää lenkkiä ja pururadallakin se sai olla pääsääntöisesti vapaana, kun muita ihmisiä ei tuntunut silloin siellä liikuskelevan. Tän retken jälkeen kävimme vielä Mikan äidin luona kylässä ja Manu sai synttärisankarina jäätelöä. Pojalla riitti siellä vielä energiaa ja komento oli sit sen mukainen - se yritti jaella käskyjä ihan urakalla ja päätyikin sit rauhoittumaan syliin. Illalla vielä mun sisko tuli käymään ja Manu pääsi osoittamaan sille rakkauttaan - Manun synttäripäivä oli siis ihan täydellinen.

Sunnuntain lenkkikin piti sisällään vapaana juoksentelua...
1965531.jpg

...vesiesteiden ylittämistä sylissä (ei haluttu viedä likaista ja märkää koiraa kylään)

1965537.jpg

...ja uljasta poseerausta kannon päällä.

1965541.jpg