Tänään meillä oli aamulla Manun kanssa treffit naapurin ihanan Iitun kanssa. Mentiin tuohon talon edessä olevaan metsään hieman leikkimään. Iitu tosin oli käynyt jo pitkällä lenkillä eikä se ollut niin kauhean riehakas enää, mutta jaksoi se kuitenkin Manun kanssa hieman riekkua. Alla on kuva koirien "hurjasta" taistelusta.

1405296.jpg

Sitten vähän ajan päästä lähdimmekin käymään Manun mummolassa. Jotta Manu olisi rauhallisempi kylässä, päätimme käydä koirapuistossa ennen kylään menoa. Puistossa oli paljon koiria, mutta Manu ei löytänyt mieleistään leikkikaveria. Kukaan ei oikein innostunut Manun kanssa juoksemaan ja painimaan, niinpä meidän täytyi sitten juoksennella Manun kanssa tai paremminkin yrittää juosta Manua karkuun. Ensin Manu lähti meistä toisen perään ja sitten toinen karkasi taas toiseen suuntaan - saipahan Manu energiaansa purettua ja mekin hieman liikuntaa. Minut Manu saa hetkessä kiinni, joten mun takaa-ajaminen ei ole niin kivaa kuin Mikan, mutta kelpaan minäkin kunhan tarpeeksi Manua höykkyytän.

Sitten meillä oli vielä illalla koirakoulu. Siellä sain oppia sivulle tulon ja maahan menon opettamiseen. Manu kyllä osaa mennä kotona maahan, mutta koirakoulun ulkokentällä poika ei suostunut pistämään masuaan maankamaralle, joten siihen mun oli tällä kertaa tyytyminen. Ja sivullekin Manu jo osaa tulla, mutta kuulemma olisi parempi, jos Manu oppisi tulemaan sivulle ilman, että se kiertää minut, joten nyt meidän on harjoiteltava tämä temppu uudestaan.

Ai niin, vietettiin täällä pääsiäistäkin. Meille oli ostettu tosi paljon pääsiäismunia ja pääsiäiskarkkeja ja me immeiset ollaan niistä nautittu. Manu on sitten päässyt pääsiäistunnelmaan yllätyslelujen kuorien kanssa leikkimällä. Alla muutama kuva Manun pääsiäisleikeistä.

Ensin Manu löysi yllätyslelun kuoret ja se piteli aarrettaan suussa oikein ylpeästi.
1405346.jpg
Sen jälkeen Manulle annettiin lattialle hieman isompi pääsiäsmuna...sitähän Manun sitten piti ensin haukkua...
1405351.jpg
...hieman arkailla ja kavahtaa...
1405362.jpg
...ja sitten sitä uskalleettiin jo vähän haistella...
1405355.jpg
...ja kohta se oli jo nielaissut Manun vinkulelun ja sitä piti jo jahdata.....
1405367.jpg
Tämä leikki lopetettiin melko nopeasti, koska Manu oli niin jännittynyt tästä pääsiäsmunasta, että se haukkui sitä melkein koko ajan. Koska meidän pitää hieman ajatella naapureitamme, täytyi pääsiäsmuna poistaa Manun leikeistä aika pian leikin alettua. Mutta kivaa oli niin kauan kun sitä kesti:)