Manu keksi kivan leikin tuossa yhtenä iltana...siitä oli tosi mukava kiskoa lelulaatikkoa perässä sieltä löytyneen narun avulla:)

Ensin sitä vedettiin mattoa kohti...
2132972.jpg
Sitten pureskeltiin narun päätä ja mietiskeltiin...
2132980.jpg
Sitten yritettiin vetää laatikkoa sohvalle...
2132983.jpg
Ja kun emäntä oli siirtynyt kuvaamaan lattialle...niin laatikkoa yritettiin tuoda takaisin lähtöpaikalle...
2132986.jpg
Välillä piti taas pysähtyä miettimään...
2132988.jpg
Kunnes sitten Manu tajusi, että emäntä ottaa valokuvia...kamera oli saatava, joten emäntä kaadettiin lattialle...
2132991.jpg
Ja kun kamera jäi saamatti, niin alkoi taas omat lelut kiinnostamaan ja pää hävisi lelulaatikkoon...
2132994.jpg
Josta sitten noukittiin sillä hetkellä kiva lelu:)
2132999.jpg

Ja oltiin taas agilityssä eilen...siellä harjoiteltiin keppejä, keinua ja pussia. Kepeissä on omistajalla hieman ohjausvaikeuksia, kun en millään osaa loogisesti Manua ohjata, vaan häsellän aina jotakin typerää. Keinu meni ensikertalaiselta tosi hyvin eikä Manu arastellut ollenkaan. Pussia ollaan harjoiteltu jo niin paljon, että sen Manu tekee tosi hyvin. Tällä kertaa Manu oli taas innokas komentelemaan. Kun jaksoin sen kanssa touhuta toko-liikkeitä ja erilaisia temppuja niin se pysyi hiljaa, mutta muuten se kyllä yritti komentaa.

Ilolla voin myös todeta, että Manun seesteinen lenkkeilykausi jatkuu edelleen. Muut koirat ohitetaan ilman ärinöitä siitä huolimatta, että toinen sille haukkuisikin. Onko Manulla mennyt joku uhma/murroskausi ohi? En tiedä, mutta tyytyväinen ole kyllä tähän muutokseen!

Ja hyvät uutiset jatkuvat: kävimme eilen silmä- ja polvitarkastuksessa eikä eläinlääkärillä ollut huomautettavaa Manun silmistä tai polvista:)