Käytiin tänään metsälenkillä Annin, Sisun ja Sennan kanssa ja mukavaa oli. Kävin vain kääntymässä kotona ja sitten lähdetiin lenkkeilemään - ei ehtinyt lysähtää sohvalle, kun tuli heti lähdettyä. Ja ainahan se on helpompi lähteä kaverin kanssa lenkille kuin yksin.

Manu oli taas oikein kuuliainen poitsu. Alussa se vähän juoksenteli kauemmas ja oli jo yhdessä vaiheessa näköpiirin ulkopuolellakin, mutta siellä se sitten polulla odotti ja tuli heti perässä, kun huomasi, että lähdettiin eri polulle. Manu ei onneksi ole hävinnyt lenkillä vielä kertaakaan. 

On se vaan niin mukavaa, kun Manu tulee niin hyvin toimeen Sisun ja Sennan kanssa. Mun ei tarvitse irtolenkin aikana ollenkaan miettiä, että tuleeko rähinää vai ei, kun noilla kolmella poitsulla on niin hyvä yhteisymmärrys. Jos koirat on hihnassa, niin silloin vähän varotaan, mutta tänäänkin Manu ja Sisu loppulenkistä kisaili hihnassa ja Manu hyppi Sisua vasten ja jäi kerran jopa Sisun jalkoihin ja hihnat sotkeutui, mutta ei palanut pienen miehen pinna siinäkään.

Meillä oli siis oikein kiva lenkki ja mäkin olin varustautunut otsalampulla, mikä auttoi kävelyä kummasti.

Nyt kun tuo google maps tuli, niin pitihän sitä käydä oma koti tarkistamassa ja sitten Mika muisti, että hän oli lenkillä nähnyt sen auton, niin tietty käytiin katsomassa, että näkyykö ne kuvissa - ja näkyyhän ne. Manulla ja Mikalla tais kesällä olla tapana käydä lenkin yhteydessä jätskillä ja sieltähän se googlen autokin ne bongas...mistäköhän se meidän pienen miehen vyötäröleveys johtuu????????

 


Näytä suurempi kartta