Ennen juhannuksen juhlimisen aloittamista käydään täälläkin taas kertomassa kuulumisia. Manu on toipunut todella hyvin kipeästä selästään ja nykyään elo on ihan normaalia. Vähän me vielä yritetään hyppimistä rajoittaa, mutta koiran, jolla on lupa mennä sohvalle ja sänkyyn, vahtiminen on melko mahdoton urakka, joten aika paljon Manu jo hyppelee. Takapakkia se ei ole kuitenkaan ottanut, joten eiköhän se tästä. Lenkkeiltykin ollaan jo melko normaalisti ja irtikiin Manu on jo saanut juoksennella pururadalla.

Jälkikurssi meiltä loppui ja kuudesta kerrasta kaksi me jouduttiin jättämään väliin, mutta kyllä sieltä jotain jäi käsiinkin ja yritänkin nyt aina silloin tällöin tehdä Manulle jäljen. Innokas jäljestäjä Manu ainakin on, joten siitäkin syystä pitäisi tätä harrastusta jatkaa. Yllätyin todella, kuinka Manu tykästyi tähän hommaan. Nyt jo saadaan harjoitella tunnistamista, kun mun tulee laittaa purkkeja jäljelle, joissa Manulle on sitten namuja. Meinaankin jättää namut askelilta pois, kun ei tuo poitsu tunnu niitä syövän, joten tällä hetkellä taitaa palkaksi riittää, kun purkki avataan ja sieltä saa sitten syöpötellä vähän enemmän.

Kiva uutinen on myös se, että meille alkaakin agilitykurssi nyt heinäkuussa. Eli ei meidän agilityt nyt ihan vielä tauolle jääkään. Pari kertaa jää tästäkin kurssista väliin muiden kiireiden vuoksi, mutta eipähän tuo haittaa.

Manun ja Iipun pennut ovat kasvaneet jo kovasti ja mun täytyykin yrittään nyt heinäkuun alkupuolella ajella Lappeenrantaan niitä katsomaan. Pennuista löytyy enemmän juttuja ja kuvia Stonesoundin kennelin blogista.

Mutta nyt toivotetaan kaikkille oikein hyvää juhannusta!!!! Ja laitetaan tähän vielä vanha kuva onnellisesta vinkulelun omistajasta.