Manun ja Iipun pennut ovat kasvaneet kovasti. Ähvä-tyttönen - se kaikista pienin - ei kehittynyt ja siksi tämän pienen tytön elämäntaival päättyi koirien taivaaseen. Muut pentuset ovat sitten kasvaneet ja niiden kuulumisia voikin lukea Kennel Stonesoundin blogista. Tässä vielä lähikuvia pienistä. Kaikki kuvat on varastettu Kennel Stonesoundin blogista... toivottavasti ei haittaa!

Nimetkin pennuilla jo on - -toivottavasti menevät oikein...

Stonesound Jabulani (poika)

Stonesound Zakumi (poika)

Stonesound Sign of Victory (poika)

Stonesound Waka Waka (tyttö)

On ne kaikki vaan niin suloisia!!!!!!

Meidän elämä on ollut vielä työntäyteistä...kesäloma odottaa vasta elokuussa. Kelitkin ovat olleet niin kuumia, että harrastelu on suosiolla jätetty vähemmälle eli emme ole käyneet agilityssä emmekä tehneet jälkeä metsään. Jotta Manu on jaksanut kävellä lämpöisillä ilmoilla, on se aina lenkin aluksi saanut tehdä sitä, mitä se rakastaa, eli uida, uida ja uida. Melkein päivittäin on poitsu päässyt kastelemaan itsensä järvessä. Hyvin on uintipyrähdyksen jälkeen myös lenkki maistunut, joten kyllä se lämminkin järvivesi vilvoittaa.

Uidessa Manu sulkee kaiken muun ulkopuolelle - silloin Manun elämään mahtuu vain vesi ja räiskeet...veden täytyy myös olla riittävän syvää, jotta siellä oikeasti pääsee uimaan. Lenkin varrelta löytyneet ojat, joissa on vielä helteidenkin jälkeen vettä, ovat ihan pettymyksiä. Manu on syvien uimavesien mies!

Me oltiin tuossa viime viikonloppuna yhden yön reissussa ja täytyykin kiittää mun vanhempia ja siskoa Manun hyvästä hoidosta! Reissussa on hyvä olla, kun tietää, että Manulla on kaikki hyvin!

Ja nyt on jo vahvistunut Koiranettiin, että Manu on Suomen muotovalio ja Ruotsiin tehdään hakemus, kunhan tässä ennätetään. Ruotsin muotovalion arvokin on sinänsä vahvistunut, kun kyllä me se Ruotsin serti saatiin - kiitos kaikille infosta ja onnitteluista! Oli se vain uskomaton viikonloppu! Erityisesti kiitos Annille, että houkuttelit mut sellaiselle reissulle - muuten ei olisi tullut koskaan lähdettyä!