Ostin jo viime vuoden puolella back on track -manttelin, mutta sen käyttö on ollut melko vähäistä, kun Manu ei oikein innostunut siitä, että takki joko painoi hännän alas tai sitten se häntä piti ottaa siitä vetoketjuaukosta ulos. Nyt sitten pyysin äitiä tuunaamaan manttelia siten, että manttelin takaosa olisi niin kuin normaalimantteleissa on eli avoin - ja johan siitä tuli hyvä - kiitos siis äitille hyvästä työstä! Käytin manttelia lenkilläkin tänään ja hyvin se suojasi takajalatkin, vaikka takamus olikin aukaistu. Tässä pari kuvaa tuunatusta manttelista. Kauhean laadukkaita kuvat eivät ole eikä mallikaan ollut oikein mielissään poseerausurakasta, vaikka houkuttimena oli nameja lattialla. Namitkaan eivät saaneet häntää pystyyn, joten roikkuvaan häntään oli tyytyminen.

Viime viikonloppuna kävin Manun kanssa metsälenkillä ja taisi silloin olla hieman lämpimämpää, kun olin ottanut kameran mukaan. Tässä siis lenkkikuvia viime viikonlopulta.

Ensin vähän spurttailua polulla...

...sitten vilaisu, että tuleeko se emäntä perässä...

...ja kirmataan luokse, kun kuvienräpsijä on pysähtynyt kyykistelemään...

...ja sitten vähän poseerausta aurinkoisessa metsässä.

Tänäänkin on lenkkeilty vähän siellä sun täällä - tienpäällä, järven jäälle tehdyllä luisteluradalla ja hiihtoladulla ja vielä metsäpolulla, mutta kuvia ei huvittanut ottaa, kun on ollut niin kylmä. Oli sen verran kylmä aamulla ettei jäällä mun lisäksi ollut ketään muuta, joten me saatiin Manun kanssa nauttia jäälle tehdyistä reiteistä ihan kahdestaan. Jotain hyvää siis pakkasestakin, kun hyvällä ilmalla jäällä on ihan hirmuisesti porukkaa eikä siellä silloin sovi pitää Manua irrallaan.